PAKET
Välj vecka:

Söndagsmys Hotell

Vill du avsluta veckan på bästa sätt passar vårt paket Söndagsmys dig! Njut av vackra promenadstråk, havsutsikt och fri tillgång till vår jacuzzi. Paketet bokas med ankomst söndag och innehåller boende i lägenhetshotell, fri tillgång till jacuzzi under söndagen, lån av badrock och badtofflor. Starta sedan veckan med en gedigen frukostbuffé i Nisses Bodega!

1800 kr för 2 vuxna i en natt

För att boka, välj vecka överst i sidan

Vandringspaket vår

Vandra i Åkullas bokskogar och hämta ny energi i naturen i ett av Sveriges främsta bokskogsomården. Här finns över sex mil vandringsleder som passar både nybörjare och erfarna. Välj den led som passar dig bäst, http://akullabokskogar.nu/kartor/. Väl tillbaka hos oss äter ni god mat till en bedårande utsikt över Kattegatt och får en skön natts sömn i vårt lägenhetshotell. I vårt vandringspaket ingår boende för två personer i två nätter i lägenhetshotell, valfri maträtt till ett värde av 375:-/person och härlig frukostbuffé på Nisses.

2195:- för två vuxna i två nätter

För att boka, välj vecka överst i sidan

Vardagslyx hotell

Behöver du en paus i vardagen? Då passar vårt paket vardagslyx dig. Fyll på med energi av havsluften och gå lugnande promenader längs strandpromenaden. Vårt paket "Vardagslyx" gäller ankomster måndag till torsdag. I paketet ingår boende i lägenhetshotell, bad i badtunna på ankomstdagen, lån av badrock, tofflor och senare utcheckning vid mån av plats.

1500:- för två personer en natt

För att boka, välj vecka överst i sidan
Powered by: dlbookit

Version=9.5.7647.28829